Kims grydeJeg hedder Kim og er Kokken på videoerne du ser. Det er også mig, som udvikler opskrifterne og laver alle forsøgene, før jeg laver en video om de færdige resultater.
Jeg er 45 år, er far til 4 og gift med Gitte, som jeg elsker meget højt. Jeg er uddannet Konditor, Kok, Bager og har udover det en læreruddannelse, en pædagoguddannelse samt 2 lederuddannelser. Ja, jeg har haft travlt med at dygtiggøre- og uddanne mig indenfor mange faglige spor. Dog har jeg altid haft et brændende ønske om at blive advokat siden jeg var barn, og for knap to år siden, snakkede Gitte og jeg med hinanden og ungerne om, at måske var det på tide at prøve og realisere barndomsdrømmen. Jeg søgte ind på jurastudiet på Syddansk Universitet, og blev efter en meget lang og streng proces, optaget på mit drømmestudium.
Derfor er jeg nu i gang med at læse jura og med en fantastisk opbakning fra min familie, er jeg godt på vej til at blive advokat.
Ideen til bloggen her, udspringer af en masse forespørgsler fra alle de trofaste følgere på facebook siden; Kims køkken. På Kims køkken har jeg efterhånden lavet små 60 videoer med fremgangmåder samt tips og tricks til levestilen LCHF, unge studerende som skal tænke i både økonomi, men også i enkle og nemme retter. Kims køkken henvender sig også til alle som søger inspiration til både hverdags- og festmad.
Jeg nyder at lave de små inspirationsvideoer, for det er en god måde for mig at koble af fra studierne og hverdagens trommerum.
Jeg har i 25 år taget ud til folk og lavet mad til selskaber så som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb og andre store- og små begivenheder. Jeg kan også hyres til små lukkede selskaber hvor intimitet og partnerpleje er i højsædet, fx hvis man vil overraske kæresten, eller ægtefællen med en gourmetmiddag for 2 eller hvis der skal fejres årsdage mm. Det er derfor også min hensigt at Kims Gryde skal fungere som platform for alle slags bestillinger af den art, så kontakt mig bare for et uforpligtende tilbud.