At få kernerne ud af et Granatæble, har givet selv de bedste kokke sved på panden. Det er nemlig ikke så nemt. MED MINDRE, at I følger dette fantastiske trick, som jeg viser jer her.

Smagen i kernerne fra granatæblet er hel unik. Der er en sødme kombineret med en syre som gør at det hele bare balancerer uden “hjælp” fra kokkens hånd. Derudover er de behagelige at få i munden og når man tygger dem, ja så knaser de 🙂 det er jo fantastisk.

Derfor kan de bruges til eventyrligt meget. Som pynt på en ostefad, garnering af en kage, tilsat is, chokoladekage eller en frugtsauce er blot nogle af de mange mange ting granatæblet kan bruges til.

Det værste er membranen i Granatæblet, det er nok den og så det at få kernerne løsnet, som har givet mange kvaler og i sidste ende har de givet op. MEN som sagt, nu viser jeg dette trick og så er DU kørende. Blær dig for dine venner næste gang i skal have dessert sammen, som du har lavet. God fornøjelse.