Kære allesammen.

Først vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul, også til jeres familier selvfølgelig. År 2013 har været året hvor Kims gryde blev født, takket være jer. Der er naturligvis ingen Kims Gryde uden seere, det ved alle, så I skal vide at jeg er superglad for, at I vil bruge tid på at se mine små videoer med tips, råd og vejledning til at føre nogle gode opskrifter ud på jeres tallerkner 🙂

Der har været stor tilslutning på facebook siden Kims Køkken, men noget af denne tilslutning er desværre gået tabt i skiftet fra Kims køkken til Kims Gryde, derfor håber jeg på I vil være med til at dele siden med alle jeres venner, for på den måde kommer bloggen ud til flere og dermed er der masser af ønsker og inspiration til nye videoer. Så del endelig Kims Gryde.

I 2014 vil jeg fortsat lave videoer primært til LCHF livsstil, men i høj grad også til jer som tænker på budgettet. Det kan være du er studerende, enlig, eller af andre årsager sætter pris på god mad til billige penge. Der er faktisk også en del opskrifter/videoer som henvender sig til folk på farten, altså jer som sætter pris på enkeltheden i ingredienser og fremgangsmetoder. Endelig er der også en del tilhængere af Det Traditionelle. Det er ikke at kimse af, at kunne lave en god frikadelle, en velsmagende sovs og noget stabilt tilbehør. Så alt i alt, skyder Kims Gryde faktisk temmelig bredt. MEN har du ønsker til mig om at lave en video/opskrift til en bestemt ret, så send ønsket til mig og jeg skal i det omfang det er muligt, opfylde det.

Endnu engang god jul derude og tak for en stor opbakning.

Kim

Husk DEL DEL DEL