• 2-3 store peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • salt, peber
  • 2 spsk Rødvinsbalsamico
  • 2 dl vand
  • Fremgangsmåde:
  • steg de snittede løg i en god olivenolie i et par minutter, de må ikke brænde på. Hæld derefter balsamico over løgene og tilsæt salt, peber og peberfrugterne, som du også har snittet i skiver og hæld vandet ved. Lad det hele småsimre med låg på i ca 20-25 minutter. Smag til med salt og peber.

Kongetilbehøret til stort set alt, Relish. Næsten lige meget om det er som tilbehør til den varme hakkebøf, mørbradbøf eller koteletterne, eller det nydes koldt til diverse smørrebrød eller sandwich så er Relish bare nemt, lækkert og billigt at lave.

Der er ingen tvivl om, når først du har prøvet at lave denne relish 1 gang, så laver du den hurtigt igen, det er jeg temmelig sikker på 🙂

Jeg elsker Relish og denne opskrift er kun et eksempel. Du kan tilsætte fx agurk, rødbede, kål, hvidløg og meget meget mere. Det er, som man siger, kun fantasien der sætter grænser. Så prøv Kims Grydes Relish og lad DIN fantasi tage himmelflugt, så kan det være du finder din helt egen specielle opskrift.

god fornøjelse.