Kære allesammen

Jeg kan ligeså godt være ærlig og indrømme, at alt det her med at blogge, er en helt ny verden for mig. MEN jeg har sjældent stået af for en udfordring, når det har handlet om at lære noget nyt. Jeg plejer at sige;”den der tror han ved alt, han har meget at lære”.

På baggrund af det, vil jeg nu forsøge mig som madblogger, dog på en lidt anden måde end de fleste. Jeg vil fortsat lave de små introduktionsvideoer, samt at skrive lidt om baggrunden for rettens tilblivelse i Kims Gryde, men også skrive opskrifter og produktionsmetoder ned. På den måde behøver man ikke nødvendigvis at se videoen, hvis man har lidt travlt.

 

Jeg glæder mig til at lægge mange flere opskrifter og videoer ind til jer, husk dette er KUN begyndelsen og jeg har millioner af ideer og tanker om hvor Kims Gryde skal hen. Jeg håber DU vil med 🙂

Kim