• 150 gr. mayonaise
  • 50 gr. flødeskum
  • 50 gr. syltet agurk
  • 50 gr. blomkål
  • 40 gr. capers
  • 30 gr. sennep
  • salt peber
  • evt lidt gurkemeje

Remoulade er egentlig tiltænkt som en sauce, en remouladesauce, hvilket man stadig støder på, på visse fiskerestauranter.

Remoulade er i princippet bare nogle syltede grøntsager, hakket fint og blandet med mayonnaise. Derfor er det ikke så svært at lave en hjemmerørt remoulade, da man sådan set kan købe de fleste grøntsager syltet og så behøver man jo ikke gøre det selv. Den aller nemmeste måde er at købe et bæger pickles, blende det let og så blande det med mayo og vupti er der hjemmerørt remoulade. Nemt og lækkert.

I Kims gryde vælger jeg at vise jer en mellemting, mellem pickles versionen og den helt hjemmelavede version, hvor man selv sylter grøntsagerne. Så se videoen her og anvend den hjemmerørte remoulade som du plejer 🙂