• 1 æg
  • 50 gr. fyld (fx, broccoli, blomkål, skinke, kogt kylling, porrer, løg eller svampe)
  • 1 spsk grøntsagsfond (prøv evt at mose en boullionterning med 20 gr. varm smeltet smør og brug 20 gr. af den "pasta")
  • salt, peber
  • evt lidt muskatnød revet
  • evt 2 spsk piskefløde
  • bages ved 170 grader i ca 15 minutter

Ja budskabet er “keep it simple” og med det mener jeg ikke, at du behøver forringe kvaliteten. Nææ det er nærmere fremgangsmåde, produktionsmetode, økonomi og råvarerforbrug jeg mener. I denne travle tid(for at bruge en rigtig kliche) glemmer vi ofte de små vigtige elementer i vores hverdag. Vi KAN ikke nå det hele, og mange af de skibe vi sætter til havs, kommer aldrig i havn, for at sige det på den måde. MEN i Kims Gryde vi du ofte løbe ind i retter som er fremstillet af gode men billige råvarer, samtidig med at du vil få vist, i en lille video, hvordan du hurtigt, smart og til tider ret blæret, slipper godt afsted med et imponerende resultat.

Dine venner/familie vil tro du er en troldmand i køkkenet, hvem ved måske når anerkendelsen uanede højder 🙂 hehe ja vi har vel alle lov til at drømme.

At lave en Gratin, er ikke raketvidenskab, og så alligevel handler det om noget så vigtigt som, at blive mæt, det skal smage godt, det skal være let at lave, det må ikke være for dyrt og sidst men ikke mindst, skal det også være noget som andre synes er lækkert. Her i videon får du mit bud på en sådan gratin. Så sæt dig tilbage og se videoen og vid, at næste gang du går i køkkenet, så er der magi på menuen 🙂