• 1 æg
  • 1 tsk smør
  • 1 tsk creme fraiche 38%
  • ½ skive brød
  • 1 skive snack peber
  • salt, peber evt estragon
  • ægget pocheres i 4 minutter

Der er mange som undlader, at kaste sig ud i det at pochere et æg. Måske fordi det lyder fint og derfor må det jo være besværligt? Det kan også være, at nogle tror det er for tidskrævende. MEN jeg synes nu ingen af delene, men der er jo så heller ikke noget som er svært, når først man kan det.

Derfor har jeg lavet en video, hvor jeg demonstrerer hvor let det kan gøres, og DU får derfor mulighed for at imponere din kæreste, kone, mand eller måske ungerne ved at benytte teknikken jeg viser dig i videoen.

God fornøjelse med det, og husk ikke at give op, hvis det ikke liiige lykkes den første gang.

 

PS en kommentar fra en seer: “Put evt lidt olie på filmen, så hænger ægget ikke i”

Et rigtig godt råd, tak for det 🙂