• 300 gr forberedte gulerødder (se videoen)
  • 2 dl gulerodsjuice (evt den fra netto)
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk tørret esdragon
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Denne video lavede jeg da Kims køkken på facebook rundede 1000 seere. Så tænkte jeg, at der skulle laves en rigtig blærerøvsret. Det første som faldt mig ind var at; det skal være billigt, det skal være LCHF og det skal være en overskuelig metode. Derfor poppede disse herligheder op som en ide. Jeg er klar over at gulerødder og LCHF er liiige på grænsen, men alt med måde.

Personligt elsker jeg gulerødder og kan nærmest skovle Carotte Supreme ind med en høgreb. De kan bruges til SÅ meget, udover blæret tilbehør til en god bøf, er de velegnede som snack, på buffeten, som kolde og sågar i ungernes madpakke er de for fede at have med.

De tager lidt tid at lave, men er det hele værd.