• 3 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 300 gr kogende smør
  • 1 lille fint hakket skalotteløg/ rødløg
  • 1 spsk bearnaisse essens
  • 2 spsk tørret esdragon
  • salt peber
  • Fremgangsmåde:
  • kom æggeblommer, bearnaisseessens, løg og estragon i en blender, sæt blender til at køre i laveste gear og tilsæt det næsten kogende smør i en tynd stråle mens blenderen kører. Så samler saucen sig og du kan smage til med salt og peber.

Her er en rigtig klassiker Sauce Bearnaise. MEN her i Kims gryde lander der jævnligt et par cowboy tricks, som letter fremstillingen af ellers svære retter. Selve emulsionen i bearnaisen er den som driller de fleste, derfor har jeg lavet en teknik, hvor DU kan lave din egen hjemmelavede ægte Sauce bearnaise.

Der er ingen tvivl om, at nogle kokke vil korse sig over denne teknik, men helt ærligt, der er mindst ligeså mange kokke som ikke kan finde ud af at piske en sauce bearnaise sammen, så det kan være de kigger forbi Kims Gryde til et par tricks 🙂

Smagen er 100 % autentisk og ALLE kan finde ud af denne version af hjemmelavet Sauce Bearnaise.

Velbekommen